Hoe maak je een goede basis voor de oorlog

Toen wij de Clan Wars update voor Clash of Clans ontvingen was iedereen blij voor een korte tijd totdat iedereen besefte dat dit betekent dat onze indeling heen enweer om één of twee dagen wijzigen. De meesten van ons vinden van een compromis in met een soort hybride basis lay-out en het brengen van het stadhuis in en uitvóór de dag van de slag in de Clash of Clans begon een compromis omdat de basis van een hybride nooit een echte oorlog basis is. Gelukkig Supercell hoorde uw lof en gaf ons in de laatste wekenupdate de mogelijkheid om een volledig eigenlay-out voor Clan Wars (genoemd de oorlog basis lay-out), maar wat is het verschil tussen een hybridebasis en de boekwaarde van een zuivere trofee? Ik zou willen geven u enkele tips wat je moet doen met uw lay-out van de oorlog Base zodat het zelfs meer beter geschikt is voor uw volgende oorlog van de Clan. Gratis clash of clans gems

Oorlog basis bewerkingsmodus in Clash of Clans te ontwerpen uw basis

Eerst en vooral zal kunt u alleen de oorlog Base bewerkingsmodus actief is terwijl uin een Clan oorlog tijdens de voorbereidingsdag hebbende lay-out die u maakt altijd beschikbaar voor toekomstige Clan Wars zelfs als u niet actief bent, maar u alleentoegang het in deze periode tot kunt. Wanneer de oorlog Base gaan bewerkingsmodus ziet u de vertrouwde interface, die het zelfde als in de reguliere dorp bewerkingsmodus is. U kunt verwijderen van gebouwen, muren trekken en opnieuw rangschikken tot u de lay-out opslaan. Ik nam mijn hybride basis lay-out en maakte enkele wijzigingen.
U kunt nu dankzij de meerdere Layout Editorhebben tot 3 verschillende oorlog Base ontwerpen kunt u rond:

Create a good War Base Clash of Clans War Base Edit Mode

Nu kun je verschillende oorlog Base lay-outs met de meerdere Layout Editor
Met deze functie heeft gekregen veel aangenamer is om te werken aan de oorlog Base lay-out. Voor deze post ik nam mijn begin 2014 regelmatige basis ontwerp en gewoon gekopieerd naar de oorlog basis Editor:

War Base improvements in Clash of Clans Clash of Clans improve War base layout e1400754559992

Hybride Base lay-out voor de verbetering van de oorlogBase

Helden inopslagplaatsen uit

Ik nam eerst en vooral mijn gouden opslagplaatsen volledig buiten omdat in Clan Wars ze helemaal maakt niet uit als iemand neemt Elixir, Goldof donkere Elixir terwijl dit is gegenereerd en niet ontleend aan mijn Elixir dus waarom moet ik me zorgen? In die lege ruimte plaatste ik mijn Archer koningin en de koning van mijn Barbarian. Ik ben niet helemaal zeker als dit de definitieve oplossing omdat in de oude indeling zij kon niet hebben zijn verleidt weg samen, maar we zullen zien. Helaas er is nog geen echt antwoord op de vraag als zij kon worden gekooide binnen als ik een tijdje geleden geplaatst (houden Heroes in hun kast) Aangezien er mensen vertellendit werkt en anderen vertellen dit niet. Misschien was er wat verborgen veranderingzo goed zoals Supercell in de laatste weken met de aanduiding van de resource vanverzamelaars bijgewerkt is.

Clash of Clans War Base Hero placement Clash of Clans improve War base layout center e1400754730645

Verplaatsen van helden binnen uw oorlog Base, zodat ze niet kunnen krijgen teruggetrokken en gemakkelijk gedood

Het aantrekken van de egoïstische mensen

Clan oorlog is teamwork, maar er zijn nog zoveel egoïstische mensen en stadhuis sluipschutters rond ik een of andere manier willen aantrekken dus ik de donkere Elixiropslag volledig buiten zette en hoop dat een van hen kan niet weerstaan aan op het aanvallen met de bedoeling om de middelen in plaats van steeds 3 sterren uit de aanvalzoals gezegd voordat ik heb geen zorg over de middelen. In plaats van dat ikmijn mortel binnen te hebben een gek splash schade gebied binnen als iemand echt hard tegen mijn base geduwd.

War Base Storages outside to trick greedy attackers Clash of Clans improve War base layout trapping snipers e1400754899794

Opslag overvulling in uw oorlog Base bespaart uw Clan sterren
Als u niet alleen de opslagplaatsen buiten spelen maar die ook in de zeer hoek plaatst kan u uw Clan 1 ster omdat de aanvaller door tijdgebrek maakt. Dit gebeurt mij van tijd tot tijd en ik haat mezelf altijd achteraf.

Clan War Farming made easy with cornered Storages clash of clans farm outside collectors secret farming guide 2014

In de oorlog van de Clan zijn de opslagplaatsen vaak onbeschermd in de hoek vande oorlogBase
Mensen die zeggen dat het hebben van de opslagplaatsen binnen ook een goed punt hebbenzij troepen bezig houden terwijl ze krijgen beschoten. Ik ben het eens maar ik zou eerste plaats 4 opslagplaatsen buiten en plaats dan sommigebinnenkanthebt u maximaal 9 van hen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright PTD Magazine 2017
Tech Nerd theme designed by FixedWidget